БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

БТПП организира обучение за мениджъри и ръководители на тема: „Ефективна комуникация. Себеосъзнаване в ролята на Мениджъра“

7 months

Българска търговско-промишлена палата съвместно с Пауър Партнърс ООД организират обучение за мениджъри и ръководители на тема:Ефективна комуникация. Себеосъзнаване в  ролята на Мениджъра,на 16 ноември, 2018г. от 9:30ч. в сградата на БТПП,  зала Б, гр. София, ул. „Искър“ 9.

Концепция на Обучението:

 • Практически тренинг за овладяване на работещи инструменти за реално въздействие върху Вашите екипи;
 • Ще откриете Вашият начин за Ефективна Комуникация с членовете на екипа си.
 • Ще усвоите различни способи за даване на Качествена Обратна Връзка, Давам/ Получавам.
 • Себеуправлението, като основен  инструмент за управление на Екипите.
 • Какво да промените в себе си така, че да оказвате въздействие върху другите?
 • Мотивация или Фрустрация? Как поемането на 100% отговорност ни прави истински Мотивирани и Ефективни в ежедневните предизвикателства.
 • Личен План за подобряване на мениджърските умения за следващите 6 месеца                                                                                                                                                                                            Групата за обучение се състои от максимум 12 души затова местата са ограничени! Побързайте да заявите своя интерес в срок до 14.11.18г. /сряда/.
  ЗА ЛЕКТОРИТЕ

  Боян Балкански по образование е финансист с богат опит в сферата на услугите, B2B продажбите и маркетинга. Създава и управлява различни по големина екипи.  Стремежът му е да споделя  най-новите методи за учене  със страст и ентусиазъм,  предлагайки  ефективна комбинация от задълбоченост, внимателно надграждане и разнообразие от подходи в преподаването.

  В свободното си време открива вдъхновение в сърфинга, сноуборда и бас китарата.

  Любима фраза: „Защо ни е толкова трудно да ни бъде лесно.”

  Слав Костов по образование е инженер специализирал в металургията. Изграждайки екипи от”Нулата” открива, че няма човек, който да не бъде обучен. Развива уменията си за управление на хора с най-новите форми за тренинги и обучения. Стремежът му е да е полезен за всеки от бизнеса , който се стреми да развива потенциала на екипите, които ръководи.

  В свободното си време пътешества с мотор, като начин за достигане на непознати и труднодостъпни места по света и в себе си.

  Любима фраза: „Аз няма да ви дам отговорите, защото знам, че вие имате всичко необходимо за да ги откриете. Тук съм за да ви подкрепя в това пътуване.”

Повече информация за събитието може да получите на:

Европейски иновационен и информационен център

тел: 02/8117 505 или 02/8117 515/525

een@bcci.bg