БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Българска фирма успешно навлезе на шведския пазар за слънцезащитни кремове

4 years

Изминалата година бе успешна за българската фирма „Оренда Груп“ ООД, която благодарение на услугите на Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата и контактната точка на EEN в Швеция, успя да сключи бизнес споразумение за партньорство, правейки своите първи стъпки на шведския пазар.

Екипът на EEN Швеция потърси своите български колеги с молба за съдействие относно свой клиент, търсещ производители на козметика. Фирма „Оренда Груп“ ООД бе сред компаниите, идентифицирани от Петя Чивиева, EEN експерт като подходящи потенциални партньори. След като двете фирми осъществиха контакт и размениха продуктови мостри, шведската фирма оцени високо българския продукт и направи първата си поръчка на слънцезащитни кремове, залагайки на формулата на българската компания.  Успешната комуникация и съдействието на Enterprise Europe Network доведе до създаване на основа за изграждане на бизнес партньорство и подписване на търговско споразумение. „Оренда Груп“ ООД ще произвежда своите новаторски продукти за шведската фирма Suntribe АB, като самите слънцезащитни кремове съдържат естествени и натурални съставки, което ги прави подходящи за приложение от множество потребители, включително и деца.

Услугите на Enterprise Europe Network към БТПП за намиране на чуждестранни партньори са безплатни и са насочени към всички малки и средни предприятия.

Възползвайте се и Вие като посетите директно сайта ни: http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/ или се свържете с нас на телефони 02/ 8117 515/ 525/ 505 или на e-mail адрес: een@bcci.bg