БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Добрите истории се предават от уста на уста

4 years

По покана на колегите от Португалската Бизнес Асоциация (AEP), Enterprise Europe Network към БТПП бе съорганизатор на Douro Wine Export Business 2017. Събитието имаше за цел да организира бизнес срещи между винопроизводители и потенциални износители на португалски вина.

Тъй като това бе чудесна възможност за българския развиващ се пазар на вина, EEN към БТПП започна разпространението на събитието, съдействайки си със съответните браншови организации. Покана бе изпратена и до членове на Палатата, работещи в този сектор. Разходите за път и настаняване на одобрените участници бяха покрити от организаторите в Португалия.

С помощта на мрежата българското дружество “Легенд” ООД взе участие в това събитие. След редица ползотворни B2B срещи и разнообразие от възможности, компанията успя да намери партньори в лицата на производителите на вина от Португалия Dourocaves Sa. и Bulas Family Estates LDA. Българската фирма „Легенд“ ООД сключи две споразумения за търговско сътрудничество като вече три месеца успешно продава тези нови вина на българските пазар.

 

Услугите на Enterprise Europe Network към БТПП за намиране на чуждестранни партньори са безплатни и са насочени към всички малки и средни предприятия.

Възползвайте се и Вие като посетите директно сайта ни: http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/

или се свържете с нас на телефони: 02/ 8117 515/ 525/ 505 или на e-mail адрес: een@bcci.bg