БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

B2B срещи по време на най-желаното европейско търговско изложение в сектор храни в Швеция през Май 2018

1 year

Изложението за Храни свободни от изкуствени добавки и без био технологична обработка „Free from Functional Food Expo” е единственото събитие в Европа посветено на търговия с храни без функционални съставки, което ще се проведе на 16-17 май в Стокхолм, Швеция.

Като част от изложението, Enterprise Europe Network Ви приканва да участвате в  B2B срещи, които ще са организирани успоредно с изложението. Тези бизнес срещи лице в лице са насочени към купувачи, дистрибутори и производители. Регистрирайте се днес и намерете потенциален бизнес партньор!

Това изложение е ключово място за споделяне на последните тенденции в разработките на нови хранителни продукти. Изложението е насочено към функционални, биологични и веган производители, купувачи и доставчици от вериги магазини, хранителни услуги, био-, здравни и спортни магазини и към всички други канали за дистрибуция. Стокхолм е утвърдена като столицата на Скандинавия и е заобиколен от много страни, което потвърждава очакванията за над 130 участници в изложението.

Защо да участвате в B2B събитието?

Това B2B събитие ще ви помогне да намерите международни бизнес партньори, сътрудници в сферите на научни изследвания или технологично сътрудничество чрез предварително уговорени B2B срещи по време на изложението.

Вие ще можете да:

  • Срещнете с ангажирани потенциални бизнес партньори
  • Развивате своята бизнес мрежа
  • Споделяте своя опит с международните бизнес контакти
  • Проверявате пазарните тенденции и да идентифицирате технологичните нововъведения
  • Enterprise Europe Network ще предлага подкрепа преди, по време и след събитието, като ви помага да формулирате информативен профил за сътрудничество, който да представяте на вашите срещи с всяка от фирмите и др.

Участието в сесиите е безплатно като пътуванията и нощувките са за Ваша сметка. В разговора ще участват 57 участници от различни международни организации, които предлагат повече от 100 възможности като продукти, услуги или искания.

Повече информация за програмата на B2B сесиите можете да намерите тук: https://free-from-functional-food-matchmaking-2018.b2match.io/page-4081

Регистрация е вече отворена и за B2B събитието, като тя може да бъде направена до 1 Май 2018. За вносители и купувачи регистрацията ще бъде отворена на 12 Март до 4 Май, а за доставчици ще бъде отворена от 20 Април до 4 Май. В рамките на тези две седмици доставчици ще могат да си уговорят срещи с купувачи.  По имейл Ще получите график на Вашите лични срещи по време на изложението.

Можете да регистрирате фирмата си за участие в B2B събитието като кликнете върху линка по-долу и отправете Вашата заявка: https://free-from-functional-food-matchmaking-2018.b2match.io/signup

Моля да обърнете внимание, че B2B сесиите са безплатни за участие, но при неявяване на вече уговорена среща ще подлежите на глоба от 55 евро. Enterprise Europe Network Ви съветва участниците в бизнес срещите също да се регистрират предварително за участие в изложението, което е безплатно. Въпреки това ако решите по време на събитието да посетите в изложението ще трябва да закупите билет на място.

Обявление за изложението можете да намерите тук.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:

Европейски иновационен и информационен център – Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 505/515/525

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg/