БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Намалете разходите за електроенергия. Възползвайте се от безплатна консултация до 28 февруари!

11 months

Софийска енергийна агенция СОФЕНА предлага на 10 млади предприятия (с персонал до 50 човека и регистрирани  през  последните 5 години) възможността да получават безвъзмездно консултиране за пестене на енергия и подкрепа за намаляване на разходите на офисите им в продължение на една година.

За целта нашите  експерти  ще ви посетят на място, ще проведат енергийно интервю и ще обсъдят с вас последващи стъпки за спестяване, които изискват само интелигентен подход и поведение на персонала, без високи разходи за инвестиции за енергийна ефективност. Ще ви посетим два пъти – в началото и в края на периода и ще проведем едно междинно телефонно интервю, за да проследим напредъка ви.

Основните ни сфери на консултиране включват:

  • Отопление, климатизация и вентилация;
  • Осветление;
  • Офис техника;
  • Закупуване на енергоефективно офис оборудване и др.

Превръщането ви в зелена фирма е бонус за вашия маркетинг и е доказателство, че сте съвременна компания с осъзнато поведение за опазването на околната среда и природните ресурси.

Как да се класирате за включване в програмата:

  1. Изпратете регистрационна карта на e-mail: office@sofena.com
  2. Попълнете онлайн анкета на линк: https://start2act.centerdata.nl/bg/sme1

Анкетата  ще ви отнеме не повече от 5 минути! Действайте!

За допълнителна информация и контакти:

Позвънете на телефон  + 359 2 943 44 01 или потърсете:

Д-р инж. Здравко Георгиев, тел. 359 898 398 108

Д-р инж. Надя Николова, тел. 359 894 355 088

Диана Паунова, тел. 359 899 359 284

Предоставената възможност за консултиране се осигурява от Софийска енергийна агенция -СОФЕНА, партньор по проект START2ACT (www.start2act.eu), финансиран по програма ХОРИЗОНТ 2020 на Европейския съюз, в сътрудничество с БТПП. Проект START2ACT цели промяна на поведението на ръководители и служители на стартиращи фирми и млади МСП  от гледна точка  на прилагане на меки мерки за енергийна ефективност в ежедневните рутинни дейности и въвеждане на зелени критерии при покупки от страна на фирмата.