БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Намерете нови международни партньори като участвате в двустранни бизнес срещи по време на изложението EMO HANOVER 2019, организирани от Enterprise Europe Network

1 year

ЕМО Хановер е най-голямото и водещо световно изложение в металообработващия сектор, което ще се проведе от 16 до 21 септември 2019 г. Enterprise Europe Network организира за поредна година двустранни бизнес срещи по време на изложението EMO в Хановер. На последното издание в Хановер присъстваха 2200 изложители и 129 000 посетители от над 160 страни. Последното издание Enterprise Europe Network Matchmaking събра 298 участници от 25 страни.

Защо да участвате в В2В срещите?

 • За да намерете нови клиенти, доставчици и партньори за сътрудничество
 • За да се представите на посетителите и изложителите
 • За да представите, обсъдите и развиете нови идеи за проекти на международно ниво
 • За да инициирате трансгранични контакти
 • Чудесна възможност за фирми ориентирани към експорт и нови клиенти и продукти
 • Събитието е подходящо място за черпене на иновативни идеи
 • Разбиране на новостите на пазара
 • Участие в семинари, конференции и срещи
 • Директен контакт с партньори

Българските фирми, които искат да участват  безплатно в двустранните срещи при регистрация трябва да въведат следния код: EEN_BUL

явете своя интерес за участие в В2В срещи чрез платформата за регистрация и подбор на срещи: https://emo-b2b-2019.b2match.io/home

Краен срок за регистрация в платформата: 15 септември

Резервиране на срещи: 1 август-15 септември

Регистрацията се осъществява по следния начин:

 • Кликвате на уебсайта на събитието: https://emo-b2b-2019.b2match.io/home и избирате от полето вдясно Register
 • Моля посочете контактни детайли и данни за фирмата/организацията и лицето, което ще участва в срещите. Въведете описание на фирмата, сферата на дейност и необходимите според Вас фирмени детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници
 • В полето „Local Support Office“ посочете BG -– Bulgarian Chamber of Commerce and Industry – Enterprise Europe Network
 • Преминете към втората стъпка на регистрацията, за да изберете b2b срещи

Как става създаването на профил

1)Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн и създайте свой собствен профил. Във вашия профил можете да посочите какъв вид технология / продукт / опит, които предлагате, какъв вид сътрудничество търсите и кои идеи бихте искали да обсъдите с потенциалните партньори за сътрудничество. Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат достъпни за всички. Можете да промените профила си по всяко време.

Забележка: Колкото по-добро е качеството на профила ви, толкова повече искания за срещи ще получите. Вашето бизнес предложение е вашата визитна картичка, затова отделете няколко минути, за да създадете висококачествен и атрактивен профил (с повече информация, със снимки на продукти).

2)Промотиране на публикувани профили

Всички публикувани профили ще бъдат широко популяризирани от организаторите на това събитие.

3)Избор на двустранни срещи

Ще бъдете информирани по имейл, когато можете да започнете да резервирате двустранни срещи. Проверете кои профили са най-обещаващи. Интелигентните опции за търсене позволяват бързо идентифициране на най-подходящите профили на участници / фирми. В рамките на няколко минути трябва да можете да идентифицирате бъдещи потенциални бизнес партньори.

След като намерите най-обещаващите бизнес партньори, можете да ги изберете за двустранни срещи. Можете да добавите допълнителни срещи по всяко време, но имайте предвид, че резервациите се управляват на принципа “първият печели”. Можете да резервирате срещи, но можете да бъдете и резервирани и за двустранни разговори от други участници!

Вашият личен график на срещите

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график за срещи (освен това можете постоянно да проверявате онлайн графика на срещите си). Този график на срещата дава информация за времето, номера на масата, на която ще се проведе срещата и с кого ще бъде тя.

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация,
моля, свържете се с:

Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/