БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Напълно поети разходи! Седма търговска мисия за вино и храни в Ла Риоха, Испания

1 year

Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата, в сътрудничество с Регионалната федерация на бизнеса в Ла Риоха, Испания, организират Седма търговска мисия за вино и храни в Ла Риоха”, Испания, която ще се проведе в периода 27-28 февруари 2019г.

Традиционно, търговската мисия събира на едно място испански производители на хранителни продукти и вина от района на Ла Риоха и вносители и дистрибутори на този вид продукти от цял свят. Целта на събитието е да се разширят възможностите за бизнес с района на Ла Риоха.

Организаторите поемат разходите за път и настаняване (3 нощувки) на потенциални купувачи, които имат необходимия капацитет за внос, т.е фирмата трябва да е създадена преди не по-малко от 3г. и да има оборот не по-малък от 1$/€.

За кого е предназначено:

  • вносители и дистрибутори от хранителни вериги
  • вериги от супермаркети и хипермаркети
  • вносители на испанските хранителни продукти
  • търговци на едро на деликатеси и вносители на вино.

По време на събитието ще имате възможност да осъществите:

о Предварително уговорени двустранни бизнес срещи между производители и купувачи или вносители (графиците за срещи се изготвят според личните предпочитания)

о Посещения в компании от Ла Риоха по предварителен график (в зависимост от избора, направен от всеки вносител)

Начин на регистрация:

Участниците в събитието се регистрират след предварително одобрение от страна на организаторите от Испания. За целта, e необходимо да попълнете приложената регистрационна форма възможно най-подборно и да я изпратете на на имейл: een@bcci.bg).

Крайният срок за регистрация е 15.01.2019г. Може да се регистрирате на сайта на събитието: https://foodwine2019.b2match.io/

На същия сайт ще откриете и каталог с 92 испански фирми, които ще вземат участие в търговската мисия.

 

Повече информация:

Enterprise Europe Network, БТПП

e-mail:.ееn@bcci.bg

tел: 02/ 8117 505 или 02/ 8117 525