БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

НОВА ГОДИНА – НОВА УСПЕШНА ИСТОРИЯ ОТ ENTERPRISE EUROPE NETWORK КЪМ БТПП

2 years

Новата година започваме с представянето на успешна история на българската фирма Карника Био Про ООД. Компанията е производител и износител на висококачествен биологичен пчелен мед, пчелни продукти и други био продукти с пчелен мед. През 2019г. фирмата се обърна към Enterprise Europe Network с искане за съдействие на намиране на нови чуждестранни партньори. Експертите в БТПП и помогнаха да създаде атрактивен профил, които да стане видим в над 60 държави. Голямото продуктово разнообразие (мед от акация, кестен, кориандър, лавандула, липа, българска роза и други) привлече вниманието на множество потенциални партньори. Скоро след публикуване на профил, компанията започва преговори с голям дистрибутор на храни с магазини в над 30 различни части на Ирландия.
Карника Био Про ООД стартира успешно партньорство с фирмата и към момента и произвежда мед под търговската марка на чуждестранния партньор. Българският мед е високо ценен на новия пазар и се очаква това начало на бизнес отношенията между двете фирми да стане основа за дългосрочно сътрудничество.
Ако и Вие търсите нови международни партньори, не се колебайте да се свържете с Enterprise Europe Network към БТПП, email: een@bcci.bg
Услугите на Enterprise Europe Network са безплатни за МСП.