БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Отворена покана за участие В престижен Форум за медии и развлечения

1 year

За първи път се организира престижен Форум за инвестиции в медиите и развлеченията (http://www.omnesforum.com/). Това е и първото по рода си събитие, което ще се проведе в региона на Близък Изток и Северна Азия в хотел Риц- Карлтън (Международен финансов център в Дубай) на 3-4 Април 2018.

Форумът за инвестиции в медиите и развлеченията 2018 ще включва международни и арабски висши ръководни кадри и служители, инвеститори и предприемачи, както и изтъкнати представители на промишления сектор, обединени за да споделят своя опит и експертни познания. Тяхната цел е да оценят възможностите за растеж на региона чрез инвестиции в сектора медии и развлекателната индустрия.

Форумът ще включва OMNESMedia Pitchfest (http://www.omnesforum.com/pitchfest/), чиято цел е да отчете потенциала в този регион и да отбележи успеха на регионалните и глобалните инвеститори, предприемачите и малките предприятия в региона на Близък Изток и Северна Азия. OMNESMedia PitchFest е уникална възможност както за инвеститори, така и за предприемачи, които имат старт-ъпи, фирми в ранни етапи на развитие или вече утвърдени на пазара фирми, чиято цел е да се позиционират пред международна аудитория. Участващите предприемачи ще представят своите начинания и иновации на рискови капиталисти и ангелски инвеститори, които се интересуват от медийната и развлекателната индустрия, предприемачи и по-широката старт-ъп общност. Форумът ще насрочи индивидуални B2B срещи, с които ще улесни заинтересованите страни да се възползват от възможностите да инвестират.

При интерес моля свържете се с екипа на EEN на следния адрес:

Имейл een@bcci.bg Или на телефон: 02 8117 515525/505