БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Покана за безплатно участие в двустранни бизнес срещи по време на “Free From Functional Food Expo“ Барселона, Испания, 28-29 май 2019

1 year

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на двустранни бизнес срещи на 28 и 29 май в Барселона Испания, по време на седмото издание на изложението за храни не съдържащи изкуствени добавки и без био технологична обработка „Free from Functional Food Expo“.

Изложението „Free from Functional Food Expo“ е специализиран форум за производители, търговци и купувачи на хранителни продукти, на което участват държави от почти цял свят. На събитието в Барселона през май ще бъдат представени хранителни стоки от разнообразни категории и страни, храни не съдържащи изкуствени добавки, като например такива без глутен, лактоза, соя, захар, мазнини и др. Освен това, изложението се фокусира и върху идеята за премахването на пластмасовите опаковки, както и върху  функционалните храни.
Участието в B2B срещите, организирани успоредно с изложението, е безплатно. Ако участвате Вие можете да срещнете с потенциални бизнес партньори от цял свят. Това B2B събитие ще ви помогне да намерите и сътрудници в сферите на научни изследвания или технологично сътрудничество чрез предварително уговорени B2B срещи по време на изложението.
Вие ще можете да:
• Срещнете с ангажирани потенциални бизнес партньори
• Развивате своята бизнес мрежа
• Споделяте своя опит с международните бизнес контакти
• Проверявате пазарните тенденции и да идентифицирате технологичните нововъведения
• Enterprise Europe Network ще предлага подкрепа преди, по време и след събитието, като ви помага да формулирате информативен профил за сътрудничество, който да представяте на вашите срещи с всяка от фирмите и др.
Регистрацията за B2B срещите вече е отворена и Вие можете да се регистрирате ТУК 
След като се регистрирате (в срок до 24 май), моля публикувайте профил на вашата фирма, в който да опишете фокуса си и попълнете желанията си за сътрудничество в платформата. Колкото по-добър профил създадете, толкова повече покани ще получите на B2B срещи. След като финализирате попълването, Вашият профил ще бъде прегледан, преди да бъде одобрен и публикуван. С вече одобрен профил Вие ще можете да изпращате покани за срещи на други участници – поканите за срещи трябва да бъдат приети или отхвърлени.
ВАЖНО: Само купувачите могат да резервират срещи с производители, а не обратно. Затова, създайте атрактивен профил, за да увеличите шансовете си за получаване на покана за среща.
На самото събитие ще поучите и финална програма за Вашите срещи, с информация кога и къде ще се проведат те.
*Моля, посочете номер на щанда, в случай, че желаете да имате среща на щанда
!Обърнете внимание, че B2B сесиите са безплатни за участие, но при неявяване на вече уговорена среща ще подлежите на глоба от 55 евро.
Пътуването и настаняването е за сметка на участниците.
Ако желаете да посетите изложението, моля направете си предварителна регистрация ТУК. Ако нямате онлайн регистрация входната такса, която трябва да заплатите е 65 евро.
В случай, че имате интерес да станете изложител по време на “Free From Functional Food Expo” 2019, моля вижте условията, цените и изискванията ТУК

За въпроси, помощ при регистрация или необходимост от допълнителна информация, моля, свържете се с:
Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg/