БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2018

11 months

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития в Австрия в сектор храни и напитки – Marketplace Austria Food 2018.


Тазгодишното издание на събитието ще се проведе на 17 октомври 2018г. под формата на двустранни бизнес срещи с представители на австрийски фирми.
Събитието е отворено за купувачи /дистрибутори на храни и напитки, както и експерти от секторите на търговия на дребно и търговия на едро от цял свят. То е чудесен шанс да добавите нови изделия към Вашата продуктова листа, да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми в сектора. Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро!

Ще Ви бъде осигурено безплатно настаняване (две нощувки в хотел в центъра на Виена, с включена закуска) и една вечеря, в случай, че имате осъществени минимум 5 срещи с австрийски компании в рамките на събитието.

Важни дати:
31 август 2018: Краен срок за регистрация
05 октомври 2018: Краен срок за заявяване на b2b срещи с австрийски фирми
12 октомври 2018: Получаване на персонализиран график за срещите
17 октомври 2018: Провеждане на събитието
Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк: https://food2018.b2match.io/
Enterprise Europe Network към БТПП може да Ви окаже пълно съдействие относно организацията, регистрацията и посещението на събитието, включително и по повод на закупуването на самолетния билет!
В процеса на регистрация, моля, посочете Support Office: BG- BCCI

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете се с нас на посочените координати за връзка:
Европейски иновационен и информационен център
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505/ 417
Е-mail: een@bcci.bg
http://www.bcci.bg

БТПП спазва Регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни. При регистрация данните Ви ще бъдат споделени с организаторите на събитието и при необходимост с организации, свързани с одит и проверка на средствата от ЕС. Преди да се регистрирате, моля да се запознаете с декларацията на БТПП за поверителност при събирането и обработката на Вашите лични данни на адрес:  http://www.bcci.bg/declaration-bg.html  С попълване на Вашите данни при регистрация се съгласявате да използваме снимки от събитието с нетърговска цел.