БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ В ПЕРУ ПО ВРЕМЕ НА Alpaca Moda 2018

10 months

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на двустранни бизнес срещи, които ще се проведат на 22-27 октомври в Арекипа – Перу. Целта на събитието е да бъдат представени оферти за износ на перуански производители и износители на текстилни продукти, направени от перуанска вълна-алпака. Поканата е насочена към международни купувачи, вносители и дистрибутори на текстилни облекла от редица страни, включително и такива от Европа.

Основни продуктови категории и сектори:

  • Индустриално производство на текстилни продукти
  • Вълнен технически текстил за индустриални приложения
  • Магазини за дрехи и обувки
  • Палта, жителки, одеяла, пуловери, шалове и аксесоари (включително бижута)
  • Други потребителски продукти

Събитието е едно от най-важните международни мероприятия, свързани с модата и търговията с текстилни продукти от автентична перуанска вълна. Двустранните бизнес срещи се организират от Комисията за насърчаване на износа на Перу – PROMPERU, която е част от Enterprise Europe Network в страната. Целта е насърчаване на бизнес срещите между перуански производители, преработватели и износители на текстилни облекла на базата на алпака, с вносители и дистрибутори от Азия, Европа, Латинска Америка и САЩ, както и представяне на възможностите за бизнес и инвестиции в отрасъла в Перу.

ВАЖНО: Перуанската организация ще поеме разходите (самолетни билети, вътрешен транспорт и настаняване) на избрани, предварително одобрени участници.

За да се регистрирате, следва да се попълни регистрационната форма  ТУК , като изберете опцията Buyer. 

Крайният срок е 30 септември 2018!

Линк към събитието 

Enterprise Europe Network към БТПП може да Ви окаже пълно съдействие относно цялостната организация, регистрацията и посещение!

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете се с нас на посочените координати за връзка:

Европейски иновационен и информационен център

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505/ 417

Е-mail: een@bcci.bg  

http://www.bcci.bg