БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА КAVALAEXPO 2018, ГЪРЦИЯ

10 months

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на международното изложение KAVALAEXPO 2018, което ще се проведе в периода от 05.10.2018 до 09.10.2018г. в гр. Кавала, Гърция. Основна цел на събитието е да подкрепи бизнеса и подобри икономическата среда в региона. Традиционно, събитието се посещава от повече от 120 изложители и 10 000 посетители от Гърция, Кипър, Турция, Полша, Украйна, България и други страни от Балканите.

Българската търговско-промишлена палата Ви кани да вземете участие, като изложители и/или участници в B2B срещи с потенциални партньори. Бизнес срещите ще се състоят на 06.10.2018г. /събота/.

Браншови обхват на KAVALAEXPO 2018:

Услуги, търговия, облекло и обувки, мебели, домакински уреди, хранителни стоки и напитки, мрамор и каменни изделия, строителни материали, машини и оборудване, дървени конструкции и др.

 КРАЕН СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: 10 Септември 2018г. След тази дата е възможно да се запишете, но фирмата Ви да бъде представлявана от екперт на Enterprise Europe Network към БТПП.

Enterprise Europe Network към БТПП може да Ви окаже пълно съдействие относно организацията, регистрацията и посещението на събитието!

За допълнителна информация и съдействие, моля, свържете се с нас на посочените координати за връзка:

Европейски иновационен и информационен център
Българска търговско-промишлена палата
Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505/ 417
Е-mail: een@bcci.bg  
http://www.bcci.bg 

БТПП спазва Регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни. Вашите данни ще бъдат споделени с организаторите на събитието и при необходимост с други организации, свързани с одитирането и използването на средства от Европейски съюз! Преди да се регистрирате, моля да се запознаете с декларацията на БТПП за поверителност при събирането и обработката на Вашите лични данни http://www.bcci.bg/declaration-bg.html С попълване на Вашите данни при регистрация се съгласявате да използваме снимки от събитието с нетърговска цел.