БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Покана за участие в двустранни бизнес срещи по време на Hannover Messe 2019

1 year

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на едно от най-големите и значими събития за индустриалния сектор Hannover Messe 2019. От началото на провеждането му преди 15 години до този момент то е привлякло над 4 000 компании от повече от 50 държави.

Тазгодишното издание на Hannover Messe ще се проведе между 1 и 5 април 2019 в гр. Хановер, Германия, като подчертана роля ще има дигитализацията на индустрията. По време на изложението, мрежата Enterprise Europe Network организира двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании, осъществяващи дейност предимно в (но не и ограничаващи се до) следните сектори/ области:

  • ComVac: Автоматизация на процеси, пневматични системи, екологични системи за пречистване на въздух;
  • IAMD – Integrated Automation, Motion & Drives. Изложението е ключово място за Индустрия 4.0., обхващаща индустриалната автоматизация, ИТ индустриални технологии, пренос на енергия, енергийни технологии и флуидна техника – от машиностроенето и роботиката до автоматизацията на процесите.
  • Промишлено снабдяване – иновативни решения за подизпълнение и строителство;
  • Дигитални лаборатории: интегрирани ИТ решения и процеси;
  • Integrated Energy: интегрирани енергийни системи и мобилност
  • Изследвания и технологии – водещо изложение за научноизследователска, развойна дейност и технологичен трансфер

Ако желаете да станете част от това значимо събитие, заявете своето участие, като се регистрирате на адрес:  http://www.een-matchmaking.com/Registration/hannovermesse2019/regParticipant/edit/0?partnerId=1856&tabs=1&landid=16

При регистрация за двустранните бизнес срещи до 15 февруари 2019 участието е безплатно.

След тази дата ще се дължи такса за участие (119.00 EUR за изложители/ посетители и 75.00 EUR  за втори участник).

Гарантирана за фирмите е професионалната помощ на мрежата ни преди, по време на, както и след приключване на изложението.

Важно: Моля, регистрирайте се, ако със сигурност ще може да присъствате на събитието. С цел организация и поддържане на високо качество, организаторите ще фактурират 150.00 EUR всяка компания, която се е регистрирала, но в последствие е оттеглила участието си.

Повече информация за събитието може да получите от: http://www.een-matchmaking.com/hannovermesse2019

При необходимост от съдействие или допълнителна информация, моля, свържете се с нас на посочените координати за връзка:

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505
Е-mail: een@bcci.bg  
http://www.bcci.bg