БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

С приключването на 2018г. изминаха 10 години, през които Enterprise Europe Network подкрепяше европейските МСП

1 year

През изминалата 2018 година Enterprise Europe Network отбелязва десетата си годишнина. За да почетат този етап, партньорите от Мрежата по целия свят организираха десетки събития и празнуваха, заедно с някои от 2,6-те милиона МСП, на които помогнаха за комерсиализиране на иновации и развитие в международен мащаб.

Представлявани в местни организации в подкрепа на МСП и свързани по целия свят, 600-те контактни точки на EEN са идеално позиционирани, за да подкрепят бизнеса в десетки области от всички краища на ЕС.

Експертите подпомагат бизнеса в сектори от селското стопанство до изкуствения интелект с практически съвети и подкрепа за създаване на бизнес, проектни и технологични партньорства. Чрез Мрежата хиляди компании получиха достъп до международните пазари и получих възможност да разширят бизнеса си по-бързо и по-успешно.

Как мрежата помага на бизнеса?

През изминалите 10 години повече от 230 000 компании са направили 700 000 международни бизнес контакти чрез инициативите на Еnterprise Europe Network. Научете как Мрежата помогна на полската българската фирма: Косара Стил ЕООД да се свърже с компания в Дания и да започне успешно партньорство.

Около 10 000 компании вече са се възползвали от специализирани услуги за подкрепа на иновациите, въведени през 2014 г. Научете как Мрежата подкрепи холандската компания Heliox и развитието на нейната иновативна технология.

Защо да се обърнете към мрежата?

Това са само някои от компаниите, които са се възползвали от подкрепата на Мрежата. Фирмите в цяла Европа и извън нея се обръщат към ЕEN експертите като надежден партньор с доказан опит в подпомагането на МСП по пътя към постигнато на своите цели.

Така че, ако търсите подкрепа за развитието на бизнеса си, Enterprise Europe Network може да ви помогне. Свържете се с Еnterprise Europe Network към БТПП!

Подкрепете ни и във FACEBOOK. Бъдете част от глобалния бизнес!