БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Търси се производител! Оферти от партньори на EEN

1 year

Дата:27 Март 2018
Датска фирма търси доставчик на градински семена и семена от кълнове
Фирмата продава семена и търси партньори от Източна Европа. 

Дата: 27 март 2018
Френската компания търси европейски производители на опаковки от дървен материал. Търсения продукт е подходящ за многократна употреба за различни видове продукти. Това е един вид гъвкава палета.
Тук има пример за продукта, който те търсят: http://www.kronus.eu/en/pallet-collars

Дата: 29 Март 2018
Компания в Латвия, която произвежда спално бельо (чаршафи, одеяла и калъфки) от тъкан, която съдържа кехлибарена нишка (памук + кехлибарена нишка), търси партньори. Идеята идва от латвийски учени. Благодарение на направеното от тях изследване, те установяват, че кехлибарната нишка има медицински ефект върху възпалителните процеси, подобрява здравето на кожата и дори забавя образуването на съсиреци.
В момента компанията търси производител на този плат. Потенциалният производител трябва да може: - произвежда памучната резба с кехлибарена нишка; - да тъче тъканта в една посока (хоризонтално); - да има възможност в бъдеще да добави други типове нишки. Обемът на поръчките в началото може да бъде до 500 метра на месец (с ширина 2 метра).

Дата: 29 Март 2018
Фирма от Украйна търси производители и / или доставчици на меден скрап, използван в производството. Медният скрап трябва да отговаря на изискванията на Брих, Клиф или Брих / Клиф съгласно циркулярно писмо ISRI Scrap Specifications Circular 2017. Съдържанието на мед в скрап не трябва да бъде по-малко от 94-96%.
За да заявите интерес, изпратете запитване на: een@bcci.bg