БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Участвайте в AgriVirtual – виртуално изложение за машини и съоръжения за земеделие и животновъдство

1 year

Поради епидемията от Covid – 19, възможностите за движение и контакти на бизнеса в световен мащаб са ограничени и множество събития, като търговските изложения, делегации и мисии, които са едни от най-важнитe  инструменти за развитието на бизнеса, са анулирани или отложени.

При тези условия на преден план излизат виртуалните търговски платформи/способи за дигитален маркетинг, като тези тенденции придобиват все по-голяма значимост.

В тази връзка, на 22-26 юни 2020, координирано то Министерството на търговията на Република Турция, Съюзът на износителите от Централен Анадол (OAİB) организира виртуално изложение за машини и съоръжения за земеделие и животновъдство – Agrivirtual, където над 100 турски фирми ще представят продуктите си пред над 300 чуждестранни купувачи.

По време на самото изложение, платформата  ще дава възможност на изложители и посетители да направят 3D посещение на изложбения център, да изпращат съобщения, да осъществяват видео връзка с превод на четири езика.

В случай, че искате да участвате, моля изпратете съобщение на имейл: een@bcci.bg , за да Ви предоставим линк към сайта и координати за връзка.

Ако се интересувате и от други възможности за участие в двустранни бизнес срещи, моля следете нашия сайт: https://een-bcci.com/subitia/

За намиране на нови бизнес партньори:

Enterprise Europe Network
Българска търговско-промишлена палата
Тел:  02/ 8117 505/515/525
Е-mail: een@bcci.bg

Услугите на Enterprise Europe Network са безплатни за МСП!