БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Фирми от Турция търсят нови партньори в България

3 weeks

Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата Ви информира за интерес за сътрудничество на фирми от Турция, които търсят нови партньори в Българя. По-долу може да видите информация за търсеното/предлагано партньорство:

1/ Турската компания е специализирана в производството на естествена диабетна лешникова паста. Компанията се интересува от намирането на дистрибутори или търговски агенти със солидна контактна мрежа сред изискани магазини и вериги за деликатеси. Компанията предлага сключване на търговско споразумение  или споразумение за дистрибуторски услуги.

2/ Иновативна турска компания разработи хигиенна климатична инсталация (Hygiene AHU), която се използва във всички операционни зали, изискващи чувствителни и стерилни условия (като например хранителната, фармацевтична и химическа промишленост, противовъздушна отбрана, космическа и авиационна индустрия и съоръжения, където се правят стерилни приложения и изискват се хигиенни условия). Търси се сътрудничество чрез търговско споразумение с техническа помощ, лицензионно споразумение или производствено споразумение.

3/ Турска компания, специализирана в преработката и опаковането на сушени ядки, желае да разшири глобалния си пазар и следователно търси дистрибутори за сътрудничество чрез споразумение за дистрибуторски услуги.

4/ Турска компания, специализирана в проектирането и производството на машина за валцуване на тесто с дебелина до 0,07 мм, използвана в хлебопекарния сектор, търси споразумения за услуги за дистрибуция.

При интерес за устноавяване на контакт с представители на турските организации, моля свържете се с Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата:

Тел. 02/8117 505
02/8117 515
02/8117 525
E-mail: een@bcci.bg