БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Enteprise Europe Network в подкрепа българския бизнес

5 months

През 2020 Enterprise Europe Network – България отбелязва своята 12-та годишнина в подкрепа на европейските МСП #оставамЕСолидарни #EENCanHelp

През изминалите 11 години партньорите от Мрежата по целия свят помогнаха на близо 3 милиона МСП за комерсиализиране на иновации и развитие в международен мащаб.

Свързани по целия свят, 600-те контактни точки на EEN са идеално позиционирани, за да подкрепят бизнеса в десетки области от всички краища на ЕС. Само в България контактните точки са 12 и са на разположение, за да помогнат и на Вашия бизнес.

Експертите подкрепят бизнеса в сектори от селското стопанство до изкуствения интелект с практически съвети и подкрепа за създаване на бизнес, проектни и технологични партньорства. Чрез Мрежата хиляди компании получиха достъп до международните пазари и получих възможност да разширят бизнеса си по-бързо и по-успешно.

Коя е най-ползваната услуга на Мрежата?

Голям брой български фирми ползват базата данни на EEN за намиране на бизнес,технологични и проектни партньори. Вие също може да се възползвате от:

Публикуване на профил на Вашата фирма, представяйки снимки на ключови продукти/услуги и описвайки вида на партньорите, които търсите;

Търсене на партньор по ключова дума, държава или вид партньорство сред близо 6000 оферти от над 60 държави;

Получаване на индивидуална консултация и съдействие при използване на базата данни от най-близката до Вас контактна точка на Мрежата;

За достъп до базата данни с оферти, следвайте линка: http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/

Услугите на Enterprise Europe Network– България са напълно безплатни за МСП и могат да се извършват изцяло онлайн.

Aко желаете да получите информация за другите услуги на Мрежата и търсите подкрепа за развитието на бизнеса си, свържете се с Еnterprise Europe Network България!

Харесайте страницата ни във FACEBOOK