БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

Покана за обучение по бранд мениджмънт и невромаркетинг

2 weeks

Уважаеми дами и господа,

На 14 декември 2021 г. от 10.30ч. до 12ч. в платформата ZOOM Ви каним на онлайн обучение по бранд мениджмънт и невромаркетинг в присъствието на един от най-добрите лектори в България – д-р Станимир Андонов, създател на MarketingPro Engineering и ръководител на Neuromarketing Bulgaria. Обучението се организира от Enterprise Europe Network към БТПП в сутрудничество с GIS-Transfer Center.

Чрез участието си Вие ще придобиете ценни знания и умения в областта на управлението на бранда и невромаркетинга, които ще имат изключителна добавена стойност за Вашата компания, организация, професионална дейност.

В условията на дигитална трансформация на икономиката и обществото ни от все по-голямо значение е компетентността ни да може да предлагаме по въздействащ начин съдържание, стоки и услуги в онлайн среда, конкурирайки се с водещи брандове в световен мащаб.

Изкуството на невромаркетинга се крие в ефективното прилагане на знанието как работи мозъкът на Вашия клиент и какво би го накарало да купи именно Вашия продукт или услуга.

Такса участие: 15 лева, които може да платите по банков път по сметка на БТПП: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 или на каса в БТПП на ул. „Искър“, 9, София.

Молим да потвърдите Вашето участие до 10.12.2021 на een@bcci.bg и да заплатите своята такса до 12.12.2021.

 

За повече информация и контакт:

Отдел Европейски иновационен и информационен център

+359 2 / 81 17 525

een@bcci.bg   

www.bcci.bg