БЪЛГАРИЯ

СЪБИТИЯ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ С ЧАСТИЧНО ПОКРИТИ РАЗХОДИ ПО ВРЕМЕ НА MATCH4INDUSTRY 2019 в Коджели, Турция

12 months

Enterprise Europe Network към БТПП има удоволствие да Ви покани на двустранни бизнес срещи Match4Industry на 6 и 7 ноември 2019г. в Коджели, Турция. Те ще се проведат в рамките на едно от най-големите изложения за промишленост и технологии в Турция – SANTEK. Организаторите на събитието са ABIGEM East Marmara както и индустриалната камара в Коджели. По време на предходното издание на Match4Industry участие взеха над 200 фирми от 15 страни и бяха проведени близо 500 двустранни бизнес срещи.

Събитието е отворено най-вече за купувачи и дистрибутори, имащи интерес за внос и партньорство с турски и други чуждестранни фирми. Изложението SANTEK и Мatch4Industry са място, където можете да се срещнете с производители и доставчици, да обмените идеи с ръководители и представители на водещи фирми.

Пространството е ограничено, поради което се изисква предварителна регистрация възможно най-скоро! Линк за регистрация: https://m4i2019.b2match.io/home

Събитието е отворено за представители на фирми, осъществяващи дейност в следните бизнес сектори и със следните продуктови категории:

 • Автомобилен сектор
 • Химическа индустрия
 • Строителство и строителни материали
 • Електроника
 • Енергиен отрасъл
 • Околна среда
 • Информационни и комуникационни технологии
 • Металообработваща промишленост
 • Машини
 • Пластмасови изделия и каучук
 • Автомобилни гуми

ВАЖНО: Компаниите от България заявили желание за участие в двустранните срещи ще получат безплатен трансфер от летището до хотела и от хотела до мястото на брокерското събитие, преводачески услуги (от турски на английски и обратното), обяд, напитки и вечеря. Български фирми (по един представител от компания) могат да подадат и заявление за покриване на разходи за настаняване. Те ще бъдат отпуснати от турското Министерство на икономиката след предварително оценяване на фирмите от търговско аташе на Турция в България. Настаняването ще включва 3 нощувки в 5-звезден хотел. Разходите за пътуване до и от Коджели са за сметка на участващите фирми.

За да кандидатствате за покриване на разходи за настаняване в Коджели, следва да попълните РЕГИСТАРЦИОННАТА ФОРМА  и да я изпратите на имейл: een@bcci.bg След оценяване на подадените заявления ще бъдете уведомени при условие, че Вашата кандидатура е одобрена и за последващите стъпки.

Важни дати:

4 ноември 2019г. – краен срок за регистрация в платформата:

ПРЕУСТАНОВЕНО. – краен срок за подаване на заявление до турското търговско аташе за покриване на разходите

1 септември -5 октомври 2019г. – резервиране на двустранни срещи

Повече информация за събитието, както и онлайн регистрация може да направите от следния линк: https://m4i2019.b2match.io/home

В процеса на регистрация, моля, посочете Support Office: BGBCCI

 

За повече информация, моля свържете се с отдел Еnteprise Europe Netwrok към БТПП:

Българска търговско- промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 505/525/515

Е-mail: een@bcci.bg