БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Участвайте в eCommerce Annual Summit 2021

1 month

За шеста поредна година списание Enterprise провежда годишното събитие за електронна търговия и събира представители от всички звена на екосистемата на едно място.

Кога: 5 октомври 2021

Онлайн продажбите растат с бързи темпове както в България, така и по света. Търговията в интернет отваря пред ритейлърите нови възможности да взаимодействат с клиентите си и да увеличат продажбите си. От друга страна физическите магазини се нуждаят от предимство пред нарастващия брой конкуренти.

Ecommerce Summit ще ви срещне с лидерите в сектора на електронната търговия в България, които ще ви разкажат за своя опит в привличането и задържането на клиенти и стратегиите, на които са заложили, за да растат на вътрешния и на външни пазари.

Списание Enterprise предоставя безплатни билети за участие в ECOMMERCE SUMMIT 2021 за представители на фирми – членове на БТПП! Ако сте член на на организацията, моля заявете интерес за участие на имейл: een@bcci.bg Броят на безплатните билетите е ограничен и ще бъдат запазени на принципа на първите получени заявки за интерес.

Допълнителна информация за събитието ТУК