БЪЛГАРИЯ

НОВИНИ

Enterprise Europe Network представи своите услуги в Деня на Европа

1 year

Експерти от Enterprise Europe Network България взеха участие в съвместно събитие с европейските информационни мрежи по случай 9-ти май в София, което се проведе в София пред Дома на киното. Партньорите от Европейски потребителски център, Мрежата за сътрудничество между Европейската комисия и европейските обществени служби по заетостта – EURES, Информационен център Европа Директно,  Националният център за контакт по програма „Европа за гражданите”, Бюро „Творческа Европа” (офис Култура) и Enterprise Europe Network – България организираха общ информационен щанд с брошури и информационни материали, както и томбола и малки подаръци за гражданите по случай празника. На заинтересованите да получат повече информация относно дейността на мрежите бяха предоставени консултации по въпроси, свързани с ЕС, като потребителски права на гражданите на ЕС, политики и законодателство на ЕС, програми и възможности за финансиране от европейските фондове и програми, възможности за работа и образование в други държави-членки, както и инициативи и дейности в подкрепа на МСП, разширяване на бизнеса и възможностите за интернационализация.

Честването на Деня за Европа в София бе открито от председателя на Комисията за защита на потребителите, г-н Димитър Маргаритов. Той обърна специално внимание на важната рокля на европейските мрежи за информираността на гражданите на ЕС.

Успоредно с информационната кампания бяха организирани и безплатни кинопрожекции в Дома на киното.

Възползвайте се и Вие от актуалните възможности, за които може да научите повече директно сайта ни: https://een-bcci.com/subitia/

При въпроси, пишете ни на e-mail: een@bcci.bg  или позвънете на тел. 02/ 8117 505, 515, 525